Inspiratiesessie De inclusieve organisatie

Je wilt vanuit jouw organisatie aan de slag met diversiteit, inclusie & gelijkwaardigheid (DIG). Maar waar, wanneer én hoe werk je naar een inclusieve organisatie?

Het begint bij bewustzijn en kennis. Wat is DIG en wat mis je als je dit als organisatie niet nastreeft? DIG is niet alleen een uitdaging voor de directie, HR en leidinggevenden. Het is voor de gehele organisatie. Iedereen heeft een stem, alleen in de praktijk worden ze helaas niet allemaal gehoord of gezien. Met de inspiratiesessie gaan we op een laagdrempelige wijze met elkaar in gesprek over DIG. En hier blijft het niet, we gaan er ook mee aan de slag!

Na de inspiratiesessie weten de deelnemers wat diversiteit, inclusie & gelijkwaardigheid is, zijn de deelnemers geprikkeld door de (online) dialoog en zijn er concrete ideeën om door te vertalen naar de praktijk. Deze inspiratiesessie is voor medewerkers, managers en teams en kan ook ingezet worden als onderdeel van een diversiteitsprogramma.

Inspiratiesessie De inclusieve organisatie

Samen gaan we op een proactieve manier aan de slag met DIG.  
Tijdens de inspiratiesessie gaan we dieper in op de volgende onderwerpen:

 • > Wat is diversiteit, inclusie & gelijkwaardigheid? 
 • > Wat is belangrijker,  talent of diversiteit?
 • > Hoe kan je werken naar een inclusieve organisatie?
 • > Weerstand in de organisatie
 • > Factoren die een inclusieve organisatie belemmeren
 • > Onbewuste vooroordelen en het effect hiervan op de inclusieve organisatie
 • > Handvatten voor een inclusieve mindset en inclusief gedrag


Samenwerken

De inspiratiesessie is interactief, persoonlijk, praktisch en soms ook confronterend. Heb jij interesse in een inspiratiesessie voor jouw team of organisatie? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en de investering via madhu@beetopofmind.nl.

 

 

Over Madhu:

 • Madhu is een expert op het gebied van DGI en heeft jarenlange ervaring in werken met verschillende soorten organisaties.
 •  
 • Zij helpt organisaties om inclusiever te worden in de mindset, gedrag, vaardigheden en om DGI in het DNA van de organisatie op te nemen. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 10.000 mensen mogen inspireren op het gebied van DGI.
 •  

Offerte aanvragen

Over De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. De Inclusieve Organisatie biedt gratis tools, trainingen en workshops voor het creëren van gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit binnen jouw bedrijf.

Contact

De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera

📩 Contact? Klik hier

top
© 2024 De inclusieve organisatie

IS JOUW DGI-KENNIS UP TO DATE?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste DGI-nieuws!