Aanbod

Ontdek het aanbod voor jouw voor jouw organisatie

Kennissessie De inclusieve organisatie

Leer wat diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid is en hoe je dit doorvertaald naar de organisatie. Krijg hiernaast inzicht in privileges en onbewuste vooroordelen. 

Training
inclusief
communiceren

Door communicatie kunnen we verbinden vanuit verschillen. Leer om inclusiever te communiceren in woorden, beeld & beleving.

 

Training Inclusief leiderschap

Wat is de rol van leiderschap in een inclusieve organisatie. Leer meer over de kenmerken van inclusief leiderschap en hoe dit toegepast kan worden in de praktijk. 

Training Allyship

Leer wat jij kan doen om een ally (bondgenoot) te worden in de organisatie. Tijdens de training gaan we aan de slag met uitsluiting, insluiting en het bespreekbaar maken van ongemak.

Training
Inclusief werven & selecteren

Een inclusieve sollicitatiereis zorgt voor een diversiteit aan talent. Tijdens de training krijg je inzicht in de stappen die organisaties kunnen zetten op het gebied van inclusieve werving & selectie.

 

Training
Onbewuste vooroordelen

Tijdens deze training leer je wat onbewuste vooroordelen zijn, hoe je deze kan herkennen en kan minimaliseren in de mindset, gedrag en vaardigheden.

Maatwerk

Liever een training op maat? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Over De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. De Inclusieve Organisatie biedt gratis tools, trainingen en workshops voor het creëren van gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit binnen jouw bedrijf.

Contact

De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera

📩 Contact? Klik hier

top
© 2024 De inclusieve organisatie

IS JOUW DGI-KENNIS UP TO DATE?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste DGI-nieuws!