• Gratis
  5( 3 reviews )
  176

  Leer in deze cursus wat een inclusieve organisatie is en hoe jij hier werk van kan maken.

  Gratis
 • 149 199 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  0

  Wanneer ben je een inclusieve organisatie? Een inclusieve organisatie is geen doel op zich, het is iets waar je continu aan werkt. Het gaat erom dat we blijven verbinden, de dialoog zoeken, verantwoording nemen en blijven leren. De self audit uit dit document gaat jouw organisatie helpen om de stappen te bepalen om aan de slag te gaan met DGI of om dit proces te versnellen. Met ruim 90 vragen en 9 video’s ondersteunt Madhu je om de DGI in…

  149 199 (incl. BTW)
 • 249 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  7

  Voorkomen van grensoverschrijdend gedrag Deze online cursus legt uit wat grensoverschrijdend gedrag inhoudt, hoe je dit in de praktijk herkent en op welke manier je dit binnen de organisatie kunt voorkomen.

  249 (incl. BTW)
 • 249 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  4

  Hoe inclusief is jouw communicatie? In deze online cursus leer je inclusiever te communiceren. Je vertaalt diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie door naar de communicatie. Hiernaast leer je meer over de onbewuste vooroordelen en aannames in communicatie. Door de verschillende oefeningen weet jij hoe je inclusiever kan communiceren.

  249 (incl. BTW)
 • 49,95 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  2

  De kennisbank is een gespecialiseerde databank op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid, inclusie en een inclusieve organisatie. Binnen de kennisbank vind je niet alleen onderzoeken, maar ook interventies, een DGI-kalender, video’s, een inclusieve woordenlijst, interessante downloads, verdiepende thema’s en Q&A’s. Deze bron biedt waardevolle kennis, inzichten en interventies om jouw organisatie inclusiever te maken.

  49,95 (incl. BTW)