• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Mijn missie is om het bedrijfsleven inclusiever te maken. 

Ik ben Madhu Mathoera, geboren en getogen in Den Haag, maar met Hindostaans roots. Vrienden omschrijven me als sociaal, pragmatisch en slagvaardig. Waar ik gelukkig van word? Van lekker eten, mijn gezin en een goede gin-tonic.

Op 17 mei 2022 is mijn boek De inclusieve organisatie uitgekomen. Dit boek is voor iedereen die aan de slag wil met diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de organisatie. In het boek leg ik op een laagdrempelige manier uit het je werkt naar een inclusieve organisatie. Thema’s als inclusief werven en selecteren, inclusieve communicatie, inclusief leiderschap en onbewuste vooroordelen worden in het boek belicht. Bestel hier direct jouw exemplaar!

Ik zet me iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op dit vlak en ik blijf mijn kennis continu vergroten en ontwikkelen. Hiermee probeer ik organisaties, bedrijven en individuen vooruit te helpen, inzichten te geven om te veranderen. In mijn persoonlijke verhaal lees je meer over waarom de thema’s diversiteit en inclusie als een rode draad door mijn leven lopen.

 

top
© 2023 De inclusieve organisatie - Powered by Maatos