Over ons

Over MADHU

Ontdek alle trainingen, workshops & opleidingen

“Mijn missie is om het bedrijfsleven inclusiever te maken.”

Ik ben Madhu Mathoera, geboren en getogen in Den Haag, maar met Hindostaans roots. Vrienden omschrijven me als sociaal, pragmatisch en slagvaardig. Waar ik gelukkig van word? Van lekker eten, mijn gezin en een goede gin-tonic.

Op 17 mei 2022 is mijn boek De inclusieve organisatie uitgekomen. Dit boek is voor iedereen die aan de slag wil met diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie in de organisatie. In het boek leg ik op een laagdrempelige manier uit het je werkt naar een inclusieve organisatie. Thema’s als inclusief werven en selecteren, inclusieve communicatie, inclusief leiderschap en onbewuste vooroordelen worden in het boek belicht. Bestel via onderstaande knop jouw exemplaar!

Ik zet me iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgebouwd op dit vlak en ik blijf mijn kennis continu vergroten en ontwikkelen. Hiermee probeer ik organisaties, bedrijven en individuen vooruit te helpen, inzichten te geven om te veranderen. In mijn persoonlijke verhaal lees je meer over waarom de thema’s diversiteit en inclusie als een rode draad door mijn leven lopen.

Aanbod

Van (gratis) online cursussen tot incompany trainingen.

Contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op.

Over De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. De Inclusieve Organisatie biedt gratis tools, trainingen en workshops voor het creëren van gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit binnen jouw bedrijf.

Contact

De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera

📩 Contact? Klik hier

top
© 2024 De inclusieve organisatie

IS JOUW DGI-KENNIS UP TO DATE?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste DGI-nieuws!