Nieuw! Toolkit

De inclusieve organisatie-toolkit

De inclusieve organisatie helpt organisaties, boards, bestuursleden en medewerkers om werk te maken van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DGI). Madhu Mathoera, auteur van het boek “De Inclusieve Organisatie” en eigenaar van BE(E) Top of Mind, heeft hiervoor een toolkit ontwikkeld die organisaties helpt om DGI meer lading te geven in hun eigen organisatie. De toolkit bestaat uit verschillende onderdelen die je direct in de praktijk kan gebruiken. Het voordeel van deze toolkit is dat het je veel tijd en uitzoekwerk scheelt. Hierdoor kunnen jullie meteen aan de slag en je bezighouden met het echte inclusiewerk.

Diversity Day tool

benieuwd naar de inhoud?

De toolkit bestaat uit

Investering

* De inhoud van de toolkit wordt in 1 keer verstuurd. Het delen van (aparte onderdelen uit) de toolkit buiten de organisatie is niet toegestaan, bijvoorbeeld op sociale media of met andere organisaties. Alle onderdelen van de toolkit mogen intern gedeeld worden via verschillende kanalen, zoals het intranet of de interne nieuwsbrief.

Over Madhu

Madhu is een expert op het gebied van DGI en heeft jarenlange ervaring in werken met verschillende soorten organisaties.

Zij helpt organisaties om inclusiever te worden in de mindset, gedrag, vaardigheden en om DGI in het DNA van de organisatie op te nemen. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 10.000 mensen mogen inspireren op het gebied van DGI.

 
Dus als je nog steeds twijfelt of je de toolkit wilt gebruiken, dan is het zeker de moeite waard om een call in te plannen met Madhu en te profiteren van haar expertise en ervaring. Weet je niet zeker of de toolkit past bij de behoefte van jouw organisatie? of twijfel je of de toolkit geschikt is voor jouw organisatie?
 
Plan dan een 30 minuten call in met Madhu. In deze call bespreek je de behoefte van je organisatie en bepaal je of de toolkit hierbij aansluit. 
“We hebben de losse onderdelen van de toolkit ingezet in onze leerling DG&I. Het online leerplatform wordt tijdens Diversity week beschikbaar gesteld aan alle medewerkers”
“De toolkit hebben we omgezet naar een D&I contentkalender. We hebben genoeg content voor het komende jaar. Zo gaan we maandelijks kennis en interventies delen via onze interne nieuwsbrief en op intranet”
“Wat een inhoud! We hebben een D&I landingspagina gemaakt waar de Q&A, begrippen, interventies en video’s worden geladen. Zo kan iedereen op eigen tempo kennis opdoen en hiermee aan de slag”

Aanmelden

Over De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. De Inclusieve Organisatie biedt gratis tools, trainingen en workshops voor het creëren van gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit binnen jouw bedrijf.

Contact

De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera

📩 Contact? Klik hier

top
© 2024 De inclusieve organisatie

IS JOUW DGI-KENNIS UP TO DATE?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste DGI-nieuws!