Webinar: Werken aan inclusieve organisaties in 2024

Ben jij klaar voor een inclusief 2024?Β 

Wat hebben organisaties bereikt in 2023 en waar ligt de focus in 2024?

Terugkijken en vooruitblikken

Schuif digitaal aan op 14 december om 9:30 uur en ontdek de antwoorden op deze vragen met Madhu Mathoera (zij/haar), auteur van het boek ‘De inclusieve organisatie’.

Madhu neemt je mee in de stappen die organisaties hebben gezet om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie te bevorderen. Wat waren de grootste uitdagingen en welke rol speelden medewerkers hierin? Leer van de fouten die organisaties hebben gemaakt en ontdek hoe jouw organisatie hiermee kan omgaan.

Tijdens dit webinar blikken we niet alleen terug, maar kijken we ook vooruit naar 2024. We bespreken de nieuwste DGI-trends, veranderende wetgeving met betrekking tot DGI en de veranderende rol van medewerkers.

Madhu deelt haar inzichten, ervaringen en geeft tips om duurzame inclusie te bevorderen.

Inhoud van het webinar

πŸ‘‰πŸ½ Waar hebben organisaties aan gewerkt in 2023?

πŸ‘‰πŸ½ Best practices (2023)

πŸ‘‰πŸ½ Uitdagingen van organisaties (2023)

πŸ‘‰πŸ½ Waar ligt de focus op in 2024?

πŸ‘‰πŸ½ Wat kan jouw organisatie ondernemen om inclusiever te worden? 

πŸ‘‰πŸ½ Ruimte om jouw vragen te stellen!

Over Madhu

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. In 2023 is haar boek De inclusieve organisatie uitgekomen.

Zij zet zich iedere dag in om Nederland meer inclusief te maken. In de loop der jaren heeft Madhu veel ervaring opgebouwd op dit vlak – ze blijft haar kennis continu vergroten en ontwikkelen.

Vanuit verschillende managementrollen heeft Madhu ervaring met het verbinden van medewerkers, de organisatie, klanten en de strategie. Door haar expertise, trainingen, opleidingen en maatwerk aan te bieden wil Madhu organisaties helpen om diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie onderdeel te maken van het DNA van de organisatie.

Over De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera is expert op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. De Inclusieve Organisatie biedt gratis tools, trainingen en workshops voor het creΓ«ren van gelijke kansen en het bevorderen van diversiteit binnen jouw bedrijf.

Contact

De Inclusieve Organisatie

Madhu Mathoera

πŸ“© Contact? Klik hier

top
Β© 2024 De inclusieve organisatie