• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

De inclusieve organisatie-toolkit

Inspiratie nodig voor Diversity Day?

Download de gratis activiteitenplanner!

Op Diversity Day (3 oktober 2023) organiseren organisaties verschillende activiteit om aandacht te vragen voor diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Dit is in het bijzonder een dag om stil te staan bij de diversiteit in jullie organisatie, om te leren van elkaar en om te reflecteren op hoe inclusief jullie zijn. Niet alleen als organisatie maar ook als medewerker en als persoon.

Het is belangrijk om te erkennen en te vieren dat we allemaal anders zijn, maar toch allemaal gelijkwaardig. We kunnen diversiteit omarmen door te luisteren naar verhalen van mensen met verschillende achtergronden en ervaringen, deel te nemen aan evenementen die diversiteit vieren en proactief te zijn in het verbeteren van inclusie op de werkvloer. Op deze manier creëren we een meer inclusieve en begripvolle organisatie, die nog beter past bij de medewerkers, klanten en stakeholders.

 

 

Diversity Day tool

 

De inclusieve organisatie helpt organisaties, boards, bestuursleden en medewerkers om werk te maken van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DGI). Madhu Mathoera, auteur van het boek “De Inclusieve Organisatie” en eigenaar van BE(E) Top of Mind, heeft hiervoor een toolkit ontwikkeld die organisaties helpt om DGI meer lading te geven in hun eigen organisatie. De toolkit bestaat uit verschillende onderdelen die je direct in de praktijk kan gebruiken. Het voordeel van deze toolkit is dat het je veel tijd en uitzoekwerk scheelt. Hierdoor kunnen jullie meteen aan de slag en je bezighouden met het echte inclusiewerk.


De toolkit bestaat uit

De inhoud van de toolkit is gebaseerd op de behoeftes die Madhu in de afgelopen jaren binnen organisatie tegenkwam. De losse onderdelen van de toolkit zorgen ervoor dat de organisatie verschillende content kan inzetten op Diversity Day of in de weken erna. Op deze manier kan de organisatie op een duurzame wijze het thema DGI betekenis geven.

 •  
 •  
 • > 10 micro learnings (5 korte video’s en 5 artikelen)
 • > DGI-quiz met 40 vragen en antwoorden
 • > DGI-begrippenlijst
 • > 30 DGI-panelvragen
 • > 15 DGI-interventies die direct in te zetten zijn in de praktijk
 • > 35+ Q&A’s die je voor jouw organisatie kan invullen
 • > 20+ extra inspiratie (video’s, quiz, testjes, etc.)
 • > Online Q&A van 1 uur met Madhu en jou(w organisatie)


Investering en aanmelden

De investering van de toolkit is € 2.495.- (excl. btw)

De inhoud van de toolkit wordt in 1 keer verstuurd. Het delen van (aparte onderdelen uit) de toolkit buiten de organisatie is niet toegestaan, bijvoorbeeld op sociale media of met andere organisaties. Alle onderdelen van de toolkit mogen intern gedeeld worden via verschillende kanalen, zoals het intranet of de interne nieuwsbrief.

Een deel van de opbrengst van de toolkit wordt gebruikt om een 2e online cursus te creëren en gratis aan te bieden.
Deze 2e online cursus zal gaan over Allyship en zal verschillende video’s en opdrachten bevatten.
De eerste online cursus over De inclusieve organisatie kan je hier vinden.

Madhu Mathoera toolkit

 

Over Madhu:

 • Madhu is een expert op het gebied van DGI en heeft jarenlange ervaring in werken met verschillende soorten organisaties.
 •  
 • Zij helpt organisaties om inclusiever te worden in de mindset, gedrag, vaardigheden en om DGI in het DNA van de organisatie op te nemen. In de afgelopen jaren heeft ze al meer dan 10.000 mensen mogen inspireren op het gebied van DGI.
 •  

Dus als je nog steeds twijfelt of je de toolkit wilt gebruiken, dan is het zeker de moeite waard om een call in te plannen met Madhu en te profiteren van haar expertise en ervaring. Weet je niet zeker of de toolkit past bij de behoefte van jouw organisatie? of twijfel je of de toolkit geschikt is voor jouw organisatie? 

Plan dan een 30 minuten call in met Madhu. In deze call bespreek je de behoefte van je organisatie en bepaal je of de toolkit hierbij aansluit. 

Mail madhu@beetopofmind.nl om een call in te plannen

top
© 2023 De inclusieve organisatie - Powered by Maatos